2024.06.13.

ÁSZF

A távollevők között kötött szerződést Általános SZerződési Feltételeinkben olvashatja el. A megrendelés menetét pedig GYIK menüpontunkban nézheti meg. Online webshopunkban elektronikus úton a legpraktikusabb vásárolni. Telefonon, emailen, is elfogadunk megrendeléseket. A vásárlás kizárólag futárszolgálat útján oldható meg, ezáltal személyes átvétel lehetőség nem oldható meg! A webshopban bárki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. A webshopon található árak bruttó értékűek, azaz az ÁFÁ-t tartalmazzák. A webshopon leadott megrendelés nem minősül írásban kötött szerződésnek! A szerződés nincs kötve semmilyen féle magatartási kódexhez. A megrendelés magyar nyelven történik. A megrendelések visszakereshetőek az rendszerünkben, még ha a teljesítés meg is történt. Esetleges készlethiányok esetén nem köteles biztosítani a webshop tulajdonosa az utánpótlást, drágább beszerzés esetén pedig fenntartjuk az árváltozás jogát. Egyes alkatrészeknél-tartozékoknál megeshet, hogy a beszerzési ideje több időt vehet igénybe, amiről időben tájékoztatjuk. Érték és beszerzési idő függvényében előleget és írásbeli szerződést kérhetünk be a termék megrendelésének elindításához, ezt munkatársunk határozza meg. Az előleg maximum beérkezési ideje 15 nap, ellenkező esetben a rendelést véglegesen töröljük rendszerünkből. A webshopban leadott megrendeléseknél az akciók illetve kedvezmények nem vonhatóak össze. A külön-külön leadott megrendelések nem vonódnak automatikusan össze így minden egyes rendelés tartalmazni fogja a szállítási költséget (figyelni nem tudjuk). Amennyiben szeretné még hozzá tenni a rendeléséhez, kérjük azt jelezze a kapcsolatmenüpontban található elérhetetlenünk egyikén.

 

Áruátvétele és a szállítási költség:

A szállításról csak e-mailen kap értesítést:

  • 1. értesítés tőlünk, megrendelést követően egy automatikus visszaigazoló levél
  • 2. megrendelését elfogadtuk e-mail (szerződés létrejötte)
  • 3. értesítés tőlünk, hogy a termék(ek)et összecsomagoltuk és egyúttal a számlázó program is küldi a elektronikus számlát
  • 4. értesítés tőlünk, hogy a csomagot átadtuk a szállítónak
  • 5. értesítés a futárszolgálattól a csomag érkezéséről

Kérjük pontosan adja meg elérhetőségeit (e-mail cím, telefonszám). Tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli cégünket. E-mail címére küldjük a visszaigazoló leveleket és elektronikus számlát. Mind a két elérhetősége (e-mail, telefon) rontása esetén, töröljük a megrendelést a kézbesítés sikeretlenségének kockázata miatt.

Amennyiben nem kapja meg a visszaigazoló levelét vagy az elektronikus számláját, kérem nézze meg levelezőrendszerében a promóciók fül alatt vagy esetlegesen a spam mappában.

A webáruházban vásárolt termékek házhoz szállítása kizárólag futárszolgálat útján történik.

A készleten lévő termékek esetén a házhoz szállítás az áru ellenértékének kifizetése, és szállítási díj a futárszolgálatnak készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel történik utánvételes megoldásként. A csomag ellenértéke magyar forintban kerülhet kiegyenlítésre. A becsomagolt termék várható kézbesítési ideje: kb. 2-5 munkanap (kivétel a jelzett előrendelési határidőknél). A szállítás pontossága általunk nem befolyásolható külső körülménytől is függ (pl. az időjárás, közlekedési akadályok stb.) így garanciát nem vállalhatunk arra, hogy a rendelést a megadott időn belül minden alkalommal teljesíteni tudjuk. Amennyiben pontosabb információt szeretne a szállítás idejéről, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

A házhoz szállítás utánvétellel: bruttó 2390 Ft

GLS
GLS Hungary:
Csomagkövetés: gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes
Telefon: +36-29-886-700, +36-20-890-0660 (hétfőtől péntekig 7-20 óráig)
E-mail: info@gls-hungary.com
Kézbesítési idő intervalluma: hétköznap 8-17 óra között
FlexDeliveryService – Rugalmas kézbesítés: Három kézbesítési kísérlet. A kiszállítás napjának reggelén e-mailes értesítés amiben megtalálható a futár telefonszáma és a 3 órás idő ablak a várható kézbesítésről. Sikertelen kézbesítés követően van lehetősége egy másik munkanapra ütemezni a szállítást. Ezen kívül még áttudja tenni a kézbesítést egy új címre, GLS CsomagPontba, GLS automatába (csak bankkártya) vagy akár GLS depóba. Készpénzen kívül bankkártyás fizetés megoldható.
Extra:
Ütemezett szállítás: 2 órás intervallummal 8-20 óra között Ára: 4.990 Ft az alap szállítási költségen felül (előre fizetendő).

 

Számlázás:

Cégünk elektronikus számlát illetve papíralapú számlát állít ki az ügyfél részére. A számla típusa a megrendelés bedolgozásakor derül ki, amiről Önt tájékoztatjuk e-mail formájában. A számlabefogadó tudomásul veszi ezt a megrendelés véglegesítésekor. Az elektronikus számla minősített aláírással és időbélyeggel van ellátva így az megfelel a jogszabályi követelményeknek. Természetesen a papír alapú számla is megfelel a mindenkori törvényi előírásoknak. Mind a kettő típusú számlát elküldjük e-mailen az ügyfél részére PDF formátumban, azonban a papír alapú számlát kinyomtatva is megtalálja a csomagban. Kérjük pontosan adja meg elérhetőségeit (e-mail cím, telefonszám). E-mail címére küldjük a visszaigazoló leveleket és az elektronikus számlát.

Cégnévre kért számla esetében az adószám kitöltése kötelező. Az adószám mező csak abban az esetben látszik ha már kitöltötte a cégnév mezőt. Az adószámot a mezőbe való beíráskor leellenőrizzük a NAV adatbázisa alapján így hibás adószám esetén nem tud továbblépni. Ha nem a cégnév mezőbe írja be a cége nevét azt rendszerünk automatikusan normál vásárlásak tekinti, így ezt a számlát cégszerű elköltségelésre nem lehet felhasználni.

Regisztrált fiók esetén bejelentkezés után bármikor megtekintheti rendelésit és számláit. Felhasználónevével és jelszavával itt tud bejelentkezni: Fiókom Amennyiben nincs még fiókja, ugyanezen az elérhetőségen tud regisztrálni. Amennyiben nem kapja meg a visszaigazoló levelét, kérem nézze meg levelezőrendszerében a promóciók fül alatt vagy esetlegesen a spam mappában.

 

Elállási jog:

A termék visszaküldése előtt vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén. A visszaküldési címünk más mint a számlázási címünk!

Amennyiben az átvett árucikk hibás, hiányos, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 151/2003 (IX. 22.) Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A termék visszaküldése előtt vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban található űrlapunk segítségével. Reklamációs ügyintézés az eladó és az ügyfél között: Az ügyfél hibás készüléket a garanciális ügyem kivizsgálása érdekében az eladó kérésére átadja, és tudomásul veszi, hogy garanciális követelését az eladó egy elismert szakszerviz segítségével fogja eldönteni. A hibás termék kézhezvétele után cégünk a cserét vagy javítást 15 napon belül köteles elvégezni. Amennyiben a hibás készülék javítása a reklamált alkatrész segítségével lehetséges, abban az esetben a javítási munkadíjat a szerviz részére az ügyfél megfizeti. Jogos reklamáció esetén kicseréljük a terméket, vagy a teljes vételárat visszautaljuk az ügyfél bankszámlaszámára az eladó által kiállított számla alapján. Amennyiben nem rendelkezik bankszámlával, úgy csekken térítjük vissza az összeget. A reklamáció ügyintézése az ügyfél által megadott elérhetőségek valamelyikén bonyolódik le.

 

Elállási jog:

A termék visszaküldése előtt vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén. A visszaküldési címünk más mint a számlázási címünk!

Önnek 14 napon belül joga van indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Megrendelése kapcsán a 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről rögzítetteknek megfelelően élhet a ‘Vásárló’ elállási jogával. Az ‘Eladó’ köteles a ‘Vásárló’ által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 15 napon belül visszatéríteni. Alapesetben banki utalással térítjük vissza az összeget, amennyiben nem rendelkezik bankszámlával, úgy csekken oldjuk meg. A visszatérítés során keletkezett többletköltségek Önt nem terhelik (pl. egyéb banki költsége, csekk feladási díj stb.). A ‘Vásárló’ viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (pl. visszaküldés költsége). Az ‘Értékesítő’ követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk az árukat, vagy Ön bizonyítékot nem szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy azokat visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles az árukat indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés számunkra történő megküldésétől számított 14 napnál semmiféleképpen sem később visszaküldeni. Ön akkor tartja be a határidőt, ha a 14 napos időszak letelte előtt visszaküldi az árukat.

Megrendelés korlátozás:

Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, visszautasítja vagy részére a kézbesítés neki felróható okból adódóan nem lehetséges, az vállalkozásunkat megkárosítja. Ennek okán a továbbiakban nem áll módunkban kiszolgálni az adott személyt / céget, amíg meg nem téríti az okozott veszteséget (pl. szállítási díj oda-vissza út, kezelési költség). A megrendelés korlátozás nem csak erre az egy webáruházra vonatkozik, hanem cégünk összes webshopjára vonatkozik. Ez esetben egyéb rendelkezések is megszabhatóak, mint pl előleg befizetése, teljese vételár előreutalása stb. Előző esetek alapján meghatározható a plusz beazonosítás is a megrendelés előtt. Megrendelés korlátozás alá eshet még obszcén, trágár, fenyegetőző viselkedés is. Amennyiben Önt korlátozta a rendszerünk a rendelésében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Adatvédelem:

Az Adatkezelési tájékoztató itt olvasható el.

Szerzői jogok:

A webshopon közzé tett cikkek, írások, fotók, egyéb szerzői művek, nem tehetőek közzé a nyilvánosság felé. {Szjt. 36 § (2)} Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) részben foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak felel meg. Keresztreferencia adatokat nem áll módunkban kiadni!

Impresszum:

Cégnév: Fehér Zsolt E.V.
Kapcsolattartó: Fehér Zsolt
Székhely és levelezési cím : 2360 Gyál, Széchenyi utca 67.
Nem itt van a raktárunk, ez iroda. A termékekéket futárszolgálat útján kézbesítjük.
A vásárlás kizárólag utánvétellel történik, így személyes átvételre lehetőség nincs!

Adószám: 60450119-2-33
EU Adószám: HU60450119
Egyéni vállalkozói nyilvántartási szám : EV-20876969
Bejegyezte: Budapest Fővárosi 10 kerületi Önkormányzat Jegyzője
Engedély: TEÁOR 4791.02 Internetes kereskedelem
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-60682/2012.
Számlaszám: Erste Bank: 11600006-00000000-93613765
IBAN Szám: HU48116000060000000093613765
SWIFT kód: GIBAHUHB

 

Tárhely szolgáltató: Fehér Zsolt E.V. (kapcsolati adatok megegyeznek a fentiekkel)

 

error: A tartalom védett!